woensdag 3 januari 2018

Test met iPad

Ik heb voortdurend ruzie met Blogger en de iPad. Die twee kunnen niet samen door 1 deur. De beschikbare app doet niet wat ik wil dat ie doet en via de browser kan ik niet bij de iPad foto's komen. Vandaar even een testje om te kijken wat voor oplossing ik daarvoor kan vinden.

Ik heb de browser (Safari) geopend, mijn Blogger-dashboard geopend en deze tekst getypt in een nieuwe post. Nu wil ik een foto bijvoegen vanuit de fotogalerij op de iPad. Nu staat daar wel netjes bij de mogelijkheden "vanaf je telefoon", maar dat zijn niet de foto's uit mijn iPad galerij. Waar die foto's wel vandaan komen weet ik niet. Ergens....
Na veel heen en weer gekopieer via google photos toch gelukt. Pffft...

Nu maar hopen dat het zo blijft. Misschien doe ik wel iets niet goed, maar dat gepiel is niet mijn grootste hobby. Maar ik zit meestal met de iPad op internet en weinig via de PC. En mijn foto's maak ik ook met de iPad. Het zou mooi zijn wanneer het goed blijft gaan.

2 opmerkingen:

WendyK zei

Great idea for your inchie, I can't put photos from my iPad to my blog either. There must be a way, all my scans are on my main computer, and that's the only place I can retrieve them from.

Margriet zei

Ik kan wel foto's op mijn blog zetten via mijn iPad, maar ik vind het teveel gedoe, dus ik loop liever even naar de pc en doe het daar ;-)
Veel plezier met de inchies!