woensdag 29 juli 2015

Youtube filmpjes

Omdat ik niet elke dag meer bezig ben met tags heb ik tijd "over". Niet echt hoor, maar ik ben zo nu en dan wel lekker bezig. Alleen hangt er nu een camera boven mijn hoofd. En dan zet ik soms een filmpje op Youtube en krijg ik zo nu en dan weer een abonnee erbij. Meest uit het buitenland. Daarom probeer ik het nu in het Engels te doen. Valt niet mee moet ik bekennen. Om de juiste woorden te vinden en deze ook nog in de juiste volgorde te zetten. Maar de abonnees begrijpen het wel en het wordt mij gelukkig vergeven. En zo gaandeweg wordt het wel beter hoop ik. Ik heb een heel gesprek daarover gehad met mijn "schoondochter" Shannon. Zij en mijn zoon Henk waren afgelopen zondag hier. Een gesprek over het Amerikaanse taalgebruik. Nou, ik weet nu wel zeker dat ik het nog niet zo heel slecht doe LOL. Wij zijn ons school-Engels gewend, maar dat is niet echt de voertaal van de Amerikanen. Van de Britten weet ik het niet.

In de vorige berichten heb ik al twee filmpjes neergezet. Hier zet ik het filmpje neer wat ik heb gemaakt tijdens een sessie "washi-tape" maken.


4 opmerkingen:

Jolande zei

Aan youtube filmpjes kijken kom ik dus niet toe.

Margriet zei

Hartstikke gaaf Hanny, ik vind het erg leuk om naar je te kijken als je bezig bent...liever in real life, maar dit is ook leuk!

trompke zei

Alleen dat Engels hè? Ik krijg zo nu en dan een buitenlandse abonnee, dus ik ga internationaal LOL. Maar ze vinden mijn Engels wel grappig geloof ik...

AnneRie zei

Wat een leuk filmpje. Stomverbaasd. IK wist helemaal niet dat je zelf die tape kon maken.