donderdag 27 augustus 2015

Videohop

Een paar weken geleden kreeg ik een berichtje van Shannon Green. Zij maakt veel (mixed-media) artjournal-, tutorial- en van-alles-wat-ze-leuk-vind-op-art-gebied-filmpjes. Ze heeft een erg populair Youtube-kanaal met meer dan 16.000 abonnees. Van haar kreeg ik dus vraag of ik mee wou doen aan een zgn. Videohop. Zij wil op deze manier, samen met nog twee grotere kanalen, Mike Deakin Art (3300 ab) en PackerDi (6750 ab) 10 kleine kanalen een duwtje in de rug geven.
Wat is een Video-hop? Dat is een soort van videoketting. Wanneer je een van de videohop filmpjes gaat bekijken dan staat daar in de omschrijving een lijst met de andere deelnemende kanalen. Wanneer je de (eerste) video hebt gezien klik je op de bovenste in die lijst en zo hop je naar de volgende. Totdat je ze alle 13 hebt gehad, Klinkt een beetje ingewikkeld misschien, maar Shannon haar 16000 abonnees kijken natuurlijk graag naar haar hop-video en zo klikken ze hopelijk door zodat ze ook bij o.a. mijn kanaal komen. Elke filmpje duur rond de 10 minuten, dus geen avondvullend programma. Natuurlijk willen alle deelnemers aan deze hop graag reactie's, likes en nieuwe abonnees hebben. Dus wanneer je iemand uit de lijst wel ziet zitten help je ze enorm door dat even kenbaar te maken via een of meerdere van deze opties.

Dit groepje van 13 Youtube-deelnemers heeft ook een Facebookgroep waar we dus met zijn allen al heel wat hebben afgeklept en gezien. Ik iets minder dan de anderen doordat ik niet zo veel online was, maar genoeg om een aantal tips en truukjes te leren aangaande het Youtube-gebeuren.
Zo was een tip dat je abonnees je graag willen zien en horen. Nou, dat vind ik maar niks dus. Heb het wel gedaan, schaam me dus ook verschrikkelijk. Maar goed, ik ben te zien en te horen... :bloos:

Ik ben erg blij met deze kans en bedank Shannon en alle anderen hiervoor.

Dit is mijn bijdrage:De lijst met deelnemende video's:

Juna Biagioni Art https://youtu.be/lh5I25hRQQQ
AuntBecscreations https://youtu.be/JJ9pszqtW8M
Sheri Whitfield http://youtu.be/wK705Z1UBIM

3 opmerkingen:

Margriet zei

Ik heb ze allemaal gezien :-)

Unknown zei

Dankjewel Margriet :-)

Jolande zei

Nee, inderdaad niet gereageerd.
ik heb ze ook allemaal gezien, echt heel leuk Hanny!