woensdag 20 maart 2013

Ik draai een beetje door...

... maar dat vind ik juist fijn. Er komt wel weer een dag dat ik wat anders ontdek en wil gaan doen. Daarom hou ik ook zo van goedkoop materiaal, kringlopen en het gebruiken van dat wat je al hebt. Anders lopen de kosten uit de hand ;-) Er zit een nadeel aan... je krijg te veel "troep". Maar goed, ik ruim nog steeds iedere dag iets op of gooi iets weg.

Nog een paar sjablonen gemaakt uit een oud tafelzeil, naar de Wibra geweest en daar voor een euro een gootsteenmatje en voor 50 cent een onderzetter gekocht. Vanmorgen snel een paar afdrukken gemaakt om te kijken of het gemaakte en gescoorde materiaal geschikt was...


Ik ben nu net weer thuis van een rondje kringloop. Daar heb ik in de bak met placemats en onderzetters nog een paar motiefjes kunnen bemachtigen. Heb nog meer zien liggen, maar zelfs in een kringloopwinkel heb ik me leren beheersen.... zo nu en dan. Ik ga nu weer naar mijn gelatine-bak om te kijken of ik daar een placemat in kan gooien.

Zit me trouwens af te vragen wat ik met al die afdrukken moet gaan doen. Journals binden... maar wat moet ik met al die journals...


9 opmerkingen:

Jolande zei

hahaha ik lig hier dubbel!
Maakt het uit, het is beter als achter de geraniums te zitten wegkwijnen, toch=
En die journals, die ga je gewoon uitdelen of verkopen :-)

Groetjes van j.

Margriet zei

Heerlijk toch...geniet er maar lekker van!!

trompke zei

De placemats en onderzetters werken ook prima. Ik heb veel te veel motiefjes... moet maar weer iets weggooien.

Margriet zei

Hahaha

marian zei

:-) krijg energie van je verslag. Wat je met je journals moet doen? Verkopen en dan kunnen ze gebruikt worden als dagboek oid, leuk man!

Ineke zei

Iets erin, iets eruit! Maak je maar niet druk over je verzameling, daar vind je wel weer wat op. De afdrukken zijn heel mooi geworden!

Margriet zei

Ik wil best wel wat stencils enzo voor je bewaren hoor ;-)

Unknown zei

haha elke dag een tekeningetje was toch om door je voorraad heen te komen? of uh.... zeg ik nu hele enge dingen XD

trompke zei

Hahaha... Unknown... Heel erg eng! Maar je hebt gelijk... Helaas. Dus ga ik straks nog meer boeken binden van allerlei oud papier en op de rommelmarkt staan met de feestweek. Ik wordt nog eens rijk van die troep. Let maar op ;-)