Lekker bezig geweest met het maken van monoprintjes. Ook kleindochter Hanny is eventjes bezig geweest.
De mijne zijn iets minder kleurig en fleurig. Ik durf niet zo goed denk ik...
Dit zijn A3-tjes. Inmiddels heb ik ze doormidden gesneden. Ik maak er een journal van.
10 opmerkingen:
Oooooh, echt geweldig leuk Hanny! Wát een mogelijkheden! En de hele familie wordt aangestoken ;-) (en de rest)
Heel erg leuk. Goed idee om er een journal van te maken.
Vroeger heb ik wel eens zo printen gemaakt, maar nu werk ik uit principe niet meer met gelatine en de agaragar ligt al ruim 3 jaar in de kast whahaha
Dan maar met de bakmat Jolande, of een gelliplate bestellen. Of helemaal niet, dat kan ook... :-)
Ik was van plan een gelliplate uit Londen mee te nemen, maar die dingen waren uitverkocht. Ze hadden alleen 6 x 6 en dat vind ik te klein.
Omdat er nauwelijks produktie is van die dingen, gaat het ook nog een paar maanden duren voordat ze er weer zijn.
Agaragar is een alternatief voor gelatine en dat heb ik dus 3 jaar geleden al gekocht voor deze techniek, maar ik heb het op de een of andere manier een beetje druk whahahah
Maar ik zal binnenkort weer eens naar de Action gaan en kijken naar een bakmat.
Ik vind die fleurige van Hanny jr wel erg mooi! Maar die van jou zijn ook gweldig! Toch wel handig zo'n grote plaat, maar ach, met mijn kleinere lukt het ook!
jammer dat ze in Londen niet meer een gelliplate hadden, 6x6 lijkt me ook iets te klein, of je moet alleen kaarten of tags ofzo willen maken!
Hoezo wil je geen gelatine gebruiken? Is dat omdat je vegetarier (of was het veganist) bent?
pescotariere LOL
en daarom wil ik het inderdaad niet gebruiken. Ik heb vroeger wel met gelatineprinten gewerkt en het was leuk om te doen, maar als je voor iets kiest moet je ook consequent zijn :-)
Maar scheerschuim is ook leuk :-)
tuurlijk..je eet wel vis!
Pescotarier klinkt als een dinosaurus hahaha Sorry, bedoel het niet vervelend hoor!
Hoe strikt ben je dan met zoiets, want gelatine wordt toch in wel meer producten gebruikt volgens mij! Controleer je dan alles voordat je het eet? Ben gewoon nieuwsgierig hoor!!! Lijkt me namelijk best lastig om dat in alles door te voeren!
Het is natuurlijk ook geen woord ook :-) Nee ik controleer niet alles, anders vind ik het niet te doen als je vaak van huis bent.
Het zal best zijn dat ik ergens in een restaurant soep gegeten heb die als basis kippebouillon had, dat is dan maar zo. Ik ga dat niet allemaal navragen, maar als het er bij zou staan zou ik het niet nemen.
Ik merk wel dat er steeds meer vega-schotels in restaurants komen, dus wat dat betreft wordt het wel makkelijker.
En zelf koop/maak ik dus niets met zulke produkten, maar er loopt hier ook een echte vegetarier rond :-) en dan hebben we nog de part-time vegetarier (dat is afhankelijk van het weer whahaha) en de allesetern, nou alles....
kortom een zootje ongeregeld.
doe maar niet fleuriger hoor, deze zijn mooi van kleur en met een heel eigen sfeer.
Een reactie posten