donderdag 13 februari 2014

Journal - planner 2014 - Challenge 7 DLP

De challenge:  Draw one shape - repeat - add color.

Heb een weekje overgeslagen. De challenge van week 6 moet nog. Maar erg veel fantasie en inspiratie heb ik tegenwoordig niet. Misschien zie ik ook wel teveel moois voorbij komen. Dan zakt mijn zelfvertrouwen tot op de bodem. Ik kwam zo speurend en zoekend naar inspiratie een idee tegen: een "Mixed Media Inspiration Deck". Kijk, dat had ik nou nodig. Geen voorbeelden, alleen "opdrachten" en hints. Nu is dat deck niet te vinden, tenminste waar ik het nu kan kopen. Maar eigenlijk hoeft dat ook niet meer. Heb zelf al een heleboel hints verzameld en zelf kaartjes gemaakt. Wanneer ik weer een idee tegenkom maak ik er gewoon een kaartje bij.
Maar deze challenge heb ik dus gemaakt. De kaartjes hebben mij op weg geholpen. Gewoon het bovenste kaartje gepakt. Wanneer mij dat niet aanstond het volgende gepakt ;-) Zo kan het ook...

Mijn schoonzus (zus van mijn ex) Maaike kwam vorige week onverwacht even binnen wippen. Ze woont in Breda en was op familiebezoek hier. Nu is zij in het bezit van een Silhouette Cameo (Ik ben groen van jaloezie!) en had een hele stapel stencils en masks voor mij uitgesneden. Geweldig lief Maaike! Dankjewel :-)
Daar zaten ook parapluutjes bij...
De tekening van de dame en de heer onder de paraplu heb ik afgekeken van internet. Verder gesso, acryl verf, krijt, datumstempel, markers en tape gebruikt.
Dit is het resultaat:


11 opmerkingen:

Unknown zei

MMMOOOOOOOIIII Hanny super.

Unknown zei

O sorry nog een vraagje, ben je eruit met de gelliplate en glycerine?? blijft het nou lang goed? want dan ga ik ook ermee aan de gang.
Ik gebruik nog steeds het idee van jou met de stempels en nu de geli plate en de kaartjes voor mixed media lijkt mij ook wel wat. je bent een groot inspirator.

Ineke zei

Dan krik ik nu je zelfvertrouwen weer op gekke meid: het is een prachtige pagina, dus ga nou maar gewoon door, je bent hartstikke creatief!

Margriet zei

Je bent ook wel vreselijk...onzeker worden van anderen, pfffffffffff. Je maakt hartstikke mooie en originele dingen!!! Beetje meer vertrouwen in jezelf hebben hoor, dat mag namelijk best!

Andina zei

Who.....mooi zeg!. Ik ben nieuw op dit gebied en ben met m'n eerste art journal aan het prutsen, maar die wordt lang niet zo mooi als die van jou hoor;-)...

trompke zei

Dankjulliewel! :-)
Ze zeggen dat het niet om het resultaat gaat maar om de lol die je erin hebt. Nou, die lol had ik een periode ook niet. Vanmiddag gelukkig wel weer ;-)
Carla, de Gelatineplaat is nog precies gelijk. Stevig, zuiver en werkt nog goed. Goed houdbaar dus!

Jolande zei

Slim om zelf kaartjes te maken.
Ik heb ooit eens bij een group of online class een lijst met 45 random background layering techniques gekregen.
Dan was het de bedoeling dat je 5 nummers opschreef (of uit de hoge hoed trok) en daar dan mee aan het werk ging.
Zelfde principe denk ik.
Maar je zegt het zelf al, LOl hebben in wat je doet is het belangrijkste.

Unknown zei

en wat heb je een mooie pagina gemaakt, zit er van te genieten :)

Unknown zei

Mooi Hanny ik ga een gelli plate maken aan de hand van jou lijstje, THANKS....

JoEnZo zei

Super leuke pagina heb je! Ik doe zelf ook mee aan het DLP project en vind het leuk om andere nederlanders te zien fie hier aan mee doen. Heb gister een gelliplate gemaakt maar kon noergens glycerine kopen. Waar heb jij dat gevonden?

trompke zei

JoEnZo... de glycerine heb ik bij de plaatselijke drogist gekocht.
De Gelatine plaat is trouwens nog steeds goed. Buiten de koelkast! Zo nu en dan even een doekje erover en goed afdekken.