dinsdag 19 januari 2016

Inhaalslag 3

Ook ben ik met een facebookgroep "Mixed Media Morsels" (van Cat Hand) bezig. Zij laat allerlei techniekjes zien voor achtergronden. Ben daar nog niet erg intensief mee bezig, maar het is wel leuk om te doen. Een van de eerste technieken was "kreukels" maken met plastic folie. er zijn nog een paar, maar die heb ik nog niet gedaan. Van die kreukels heb ik ook nog geen foto.

Nog een facebookgroep "Let me tell you Bout the Birds and the bees" Via Margriet vond ik deze groep. Ook erg leuk om te doen. De eerst les heb ik gemaakt. Een kaart.


Hiervan komt nog een video. Is in de maak.

Verder zou ik beginnen met dat bananenbodemdooskarton-journal. Daar ben ik mee gestopt. Maak er nog wel wat van, maar niet volgens de lessen. Wel heb ik al een "vrije" pagina gemaakt. Het begin is er.
Ook hiervan komt nog een video.

En dan nog de Facebookgroep van Mike Deakin, "Mission Inspiration". Hij geeft elke maand een lijstje met 10 opdrachten om een canvas, journaalpagina, kaart, of wat dan ook te maken. Januari heb ik gemaakt. Een beetje flets vind ik zelf, maar het was wel erg leuk om te doen. De video vind je op de videopagina van dit blog of op youtube.5 opmerkingen:

Ineke zei

Tsjonge zeg, wat een hoop leuke projecten weer! Heerlijk dat je zo creatief bezig kunt zijn :) Maar....nu zit ik wéér met dat liedje in mijn hoofd, gelukkig is het een leuk nummer LOL

Ineke zei

Tsjonge zeg, wat een hoop leuke projecten weer! Heerlijk dat je zo creatief bezig kunt zijn :) Maar....nu zit ik wéér met dat liedje in mijn hoofd, gelukkig is het een leuk nummer LOL

Jolande zei

Het filmpje van de onderste pagina heb ik vanmiddag zitten bekijken, erg leuk en ik moest erg lachen om jou met snor en vergrootglas.
De andere twee pagina's vind ik ook erg mooi.
Ik moet de Mission pagina nog maken, misschien dat ik dat vanavond op een kaartje probeer.
De birds and the bees ben ik ook nog niet aan toe gekomen.
Erg leuk om deze inhaalslag te zien en fijn dat je weer wat energie hebt om leuke dingen te doen.

Margriet zei

Oh, had dit even gemist!!! Fijn dat je weer lekker bezig bent Hanny :-)
Je moet alleen niet zo veel leuke nieuwe dingen laten zien.....ik ga steeds meer doen! Nu weer die Mixed Media Morsels....hahaha

trompke zei

Ja, ben ook blij dat ik me beter voel en weer zin heb in allerlei uitdagingen. Heb ik wel gemist hoor. Energie heb ik nog niet echt veel helaas. Ik had nog allerlei filmopnames liggen van augustus/september. Die heb ik lekker allemaal zitten editten achter de pc. Heb nu een paar op voorraad liggen. Kan ik zo uploaden naar youtube.