vrijdag 29 januari 2016

Nog een paar kaarten

Op A6 formaat (aquarelpapier) ben ik kaartjes aan het maken. Eigenlijk zijn het probeersels. Heb nog niet zoveel gedaan met aquarelverf. Vind het erg leuk om te doen. En ik ben ook helemaal fan van Brusho.

Dit zijn de resultaten van vandaag.11 opmerkingen:

Margriet zei

Ik vind ze beide prachtig! Ik wou wel dat ik jouw 'losheid' had :-)

Jolande zei

Wow als dit nog maar probeersels zijn...
Brusho lijkt mij ook erg leuk, ben al maanden op de uitkijk, maar het moet waar ik kijk nog uitgevonden worden...ook die hobbyzaak die M-etje van de week doorgaf heeft het niet.

trompke zei

Het is meer gedwongen "losheid". Ik kan niet netjes werken ;-)
Jacobi in Drachten heeft het wel. En de Craftorij in Ede ook wel volgens mij. Beide hebben een webwinkel. Al weet ik zo niet wat de verzendkosten zijn.

Margriet zei

Hoe zijn je longen Jolande? Ik heb vanmiddag met mijn nieuwe kleurtjes gespeeld (yep, 2 dagen achter elkaar naar Jacobi geweest ;-)) en als ik het op het papier strooi, dan verkrampen mijn longen echt heel extreem :-( Hanny heeft er geen last van, naar het is wel iets waar je rekening mee moet houden. Ik ben er denk ik wel heel erg gevoelig voor. Als iemand bijvoorbeeld een spuitbus deodorant gebruikt begin ik ook meteen te hoesten. Ik vind het wel erg jammer, want ik vind het erg leuk spul. Maar dit neemt het speelplezier wel meteen weg :-(

Jolande zei

Bij de Craftorij moet je tot € 50,= de werkelijke portokosten betalen, geen idee hoeveel dat is, want dat zal dan per gewicht gaan en kan leuk oplopen.
Boven de 50 euro betaal je 50% van de portokosten.
Ik wist niet dat Jacobi ook een webwinkel had, zag net dat daar de portokosten 7,50 zijn en dat je voor min, 25 euro moet bestellen, maar daar zit je vlug aan :-)
Wat portokosten betreft ben ik echt heel gierig, ik koop liever knutselspullen voor dat geld :-)
Maar ik zal er van de week eens op studeren, ik was net bezig met een lijstje voor Crea4fun, maar ik zal eens kijken wat Jacobi daarvan heeft.
Nu wil ik dringend knutselen :-)

Jolande zei

Ik kan wel tegen dat soort dingen, maar Julian niet.
Gisteren was ik naar de kapper geweest om mijn haar te laten verven.
Als ik thuiskom was ik het altijd weer gelijk, maar gisteren ging ik eerst even eten (in de pc kamer) en daar had Julian gelijk last van.
Mmm misschien dan toch niet zo'n goed idee om zoiets in huis te halen...
Ik gebruik ook geen luchtjes meer sinds we hem hebben.
Zou werken met een masker op niet helpen voor jou?

Margriet zei

Ik heb nu mijn trui over mijn mond en neus getrokken :-) Maar dat hielp niet echt. Ik zal de volgende keer eens zo'n maskertje proberen, maar de lol is er dan wel een beetje af.

Jolande zei

Ja dat geloof ik wel dat de lol er dan af is.
Als het zo fijn is dat het ook door je trui gaat denk ik dat ik er maar van af zie.
Dan hangt het ook in de lucht en als Julian er last van krijgt kan ik het nooit meer gebruiken en dat is ook zonde.
Fijn dat je me waarschuwde, dat had ik zelf niet bedacht.
Gelukkig heb ik nog tig andere spullen waar ik mezelf mee uit kan leven :-)

trompke zei

Jammer is dat, dat je er zo'n last van kunt hebben. Ik heb dat niet gelukkig. Je hebt ook een andere soort geloof ik. Weet niet hoe dat heet. Ik dacht van Blister, maar als je daar op Googled krijg je enge blaren te zien. Zal wel anders heten dan...

Jolande zei

Dat heet Bister (zonder L :-) )
Wat ik daarvan gezien heb vind ik niet echt mooi, de kleuren zijn vrij somber en of ze ook fellere kleuren hebben weet ik eigenlijk niet.

Ineke zei

Zulke "probeersels" wil ik vaker zien, ze zijn geweldig!